Om dit element weer te geven dient u Adobe Flashplayer te instaleren.

Biografie
................................................................................................................................................................................................

Voor Patrick begon het artiesten leven toen hij voor het eerst mocht optreden tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Daarvoor zat Patrick in een Harmonie waar hij 6 jaar Trompet heeft gespeeld tot opeens de dag kwam dat hij met zijn ouders een nieuw liedje voor de Carnavals Vereniging moest gaan opnemen en er gezegd werd "Patrick jij moet een plaatje gaan opnemen". Zo gezegd zo gedaan, Patrick kwam in contact met Royal Music Productions en het eerste plaatje werd gelanceerd.
 
Tot het jaar 2005 heeft Patrick op de Schlagerparade in Kerkrade opgetreden en vele nummers in het Kerkraads Dialect ten gehoren gebracht. Toen was het zover dat Patrick in 2005 in contact kwam met Marleen Mols van Swing-Star Evenementen, deze zorgde ervoor dat Patrick buiten Kerkrade mocht gaan optreden.

 


Lees meer

De CD die in 2005 werd gepresenteerd was een Duitstalige CD genaamd "Liebes Traüme". Deze CD was goed in de smaak gevallen bij het publiek en smaakte naar meer. 

 
In 2008 heeft Swing-Star Evenementen Patrick in contact gebracht met Marlstone Music en ervoor gezorgd dat Patrick de eerste CD ging opnemen met 2 Limburgs talige titels. Dit vond Patrick zo leuk om te doen dat hij meteen wist: "De Cd's die gaan volgens worden ook in het Limburgs".
Nieuws
....................................................................................

2011-10-12 | Nieuwe website Patrick Pesch2011-11-29 | Foto`s voor Website2014-02-01 | 12,5 Jarig Jubileum Patrick Pesch2014-06-22 | Foto\'s 12,5 jarig jubileum