Biografie
.............................................................................................................................................................................

Voor Patrick begon het artiesten toen hij voor het eerst mocht optreden tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Daarvoor zat Patrick in een Harmonie waar hij 6 jaar Trompet heeft gespeeld tot opeens de dag kwam dat hij met zijn ouders een nieuw liedje voor de Carnavals Vereniging moest gaan opnemen en er gezegd werd "Patrick jij moet een plaatje gaan opnemen". Zo gezegd zo gedaan, Patrick kwam in contact met Royal Music Productions en het eerste plaatje werd gelanceerd.

 
Tot het jaar 2005 heeft Patrick op de Schlagerparade in Kerkrade opgetreden en vele nummers in het Kerkraads Dialect ten gehoren gebracht. Toen was het zover dat Patrick in 2005 in contact kwam met Marleen Mols van Swing-Star Evenementen, deze zorgde ervoor dat Patrick buiten Kerkrade mocht gaan optreden.
 
De CD die in 2005 werd gepresenteerd was een Duitstalige CD genaamd "Liebes Traüme". Deze CD was goed in de smaak gevallen bij het publiek en smaakte naar meer. 
 
In 2008 heeft Swing-Star Evenementen Patrick in contact gebracht met Marlstone Music en ervoor gezorgd dat Patrick de eerste CD ging opnemen met 2 Limburgs talige titels. Dit vond Patrick zo leuk om te doen dat hij meteen wist: "De Cd's die gaan volgens worden ook in het Limburgs".
 
Maart 2010 was het zover dat de nieuwe CD "Kump Jod" met 6 Limburgs talige titels werd gepresenteerd. Naar aanleiding van de nieuwe nummers werd al gauw duidelijk: "Patrick is een Feestbeest". De vraag naar Patrick en zijn liedjes in Limburg werd steeds groter, waar het al snel duidelijk werd om een vervolg product te produceren.
 
In Oktober 2011 kwam de nieuwe single "Fieëste mit Patrick" uit. Op 8 oktober werd tevens de nieuwe website van Patrick www.patrickpesch.nl gepresenteerd, onder grote belangstelling en een warm ontvangst. "Fieëste mit Patrick is een feit". 
 
In Juni 2014 heeft Patrick zijn 12,5 jarig jubileum mogen vieren, hierbij heeft hij 3 nieuwe titels gepresenteerd.
 
" Ein Twee Drie "                               " Schuddele "                               " Heya Hop "
 
In het jaar 2015 en in 2016 heeft Patrick weer op mooie en feestelijke locaties mogen optreden, die altijd een groot succes waren. Ook heeft hij dit onder meer mogen combineren met het presenteren van programma's en feesten te voorzien van een muzikale omlijsting m.b.t de stijl oktoberfeesten.
 
 

Profiel
.......................................................................

Naam: Patrick

Woonplaats: Kerkrade
Geboortedatum: 21-06-1988
Kleur ogen: blauw
Lengte:1,80
School/werk: Werk
Hobby's: zingen en DJ en voetbal
Fan van: Limburgse Muziek, Apres Ski, Top 40, Feestmuziek.
Muziek: Top 40, Limburgs, Duits
Stad: Kerkrade
Land: Spanje
  • Patrick Pesch - Kump Jod
  • Patrick Pesch - Es Eskimo
  • Op volle kracht
  • Liebestraume